Den andra slipsen.....

Den andra slipsen blev helt grön, samma tyg som foder som i resten av slipsen. jag klippte ur rflextyg olika sortes klöver som jag fäste med guldfärgade pärlor på slipsen.  då blir det Orange,vit, och grön dvs Irlands färger.









brlocken här fick symbolisera smma sak samt att slipsarna är ett par och hör ihop.

jag tyckte dom blev bra smat att dom verkade gilla slipsarna med=)

Två Slipsar åt två arbetskamrater....

jag har två arbetskamrater som har åkt till Irland för att hälsa på vänner och fira ST Patricks day. så jag sydde slipsar med liteirlänsk touch.









jag hittade i den lokala tyg butiken ett tyf som jag tykte hade lite irlänsk touch. sen klipppte jag ut fyrklöverur ljusgrön flis som jag sedan fäste på slipsen med en rundvit pärla, berlocken längst ner tycktejag var lte keltisk och fick symbolsera just det.










En Slips åt Anders Piknik......

Jag kom på att jag inte sytt en slips specifiktåt Anders, vilket jag tror att jag har till alla andra av mina vänner utom Thorsten (det kommeren till dig med ska du se..=)). jag hittade skotsk rutigt fast inte i rött utan i brunt. med svart foder, en svart satinros och tre av hennes gamla använda stålsträngar (hon har en passion för att spela gitarr, och är väldigt duktig) sydde jag på dom så att det liknade något sorts vildgräs.



nu blev bilden inget bra men jag tyckte det blev riktigt häftigt, och Anders verkade gilla den mycket...=)

En slips till Johan Johannesson.....

Jag sydde en slips till en av mina vänninor. svart med rött foder. som decoration valde jag gröna glaspärlor som jag sydde fsat som en grön rosekvist. samt att jag sydde röda satinrosor och dekorerade med. sedan klippte jag ut en rund tygbit från ett reflexband och sydde fast som en lysande fullmåne.





...Jag tror ialla fall att hon gillade den.......=)
jag tycker att hon verkar som en väldigt vacker och hel människa med en touch av goth eller punk (är inte så bra på olika stilar) rosorna symboliserar det vackra hos henne samt att färgerna symboliserar hennes stil och fullmånen symboliserar att jag ser henne som en hel människa.

RSS 2.0